Old Joy

Kelly Reichardt · 2006 · 76'

Fitxa tècnica

Direcció Kelly Reichardt
Interpretació Daniel London, Will Oldham, Tanya Smith, Robin Rosenberg
Producció EUA
Any 2006
Versió VOSC (Versió original amb subtítols en català)
Durada 76'
Format Arxiu Digital

Old Joy va reportar a la cineasta els primers reconeixements internacionals i va ser el primer film estatunidenc a rebre el màxim guardó al Festival de Rotterdam.

La conversa La banda sonora invisible entre Marta Salicrú i Francina Ribes que tindrà lloc el dia 16 de març a les 19.30h tractarà la rellevància sonora en les pel·lícules de Kelly Reichardt.

Francina Ribes és doctora en Mitjans, Comunicació i Cultura per la UAB i màster en Estudis de Cinema i Audiovisual Contemporanis per la Universitat Pompeu Fabra. És coeditora del fanzine feminista Bulbasaur i membre del grup de música Doble Pletina.  

Marta Salicrú és la directora de Radio Primavera Sound. Periodista musical de Barcelona amb més de quinze anys d’experiència –onze a Time Out Barcelona, la meitat com a cap de redacció–, és col·laboradora de Rockdelux. Ha participat com a ponent en trobades internacionals de la indústria musical com Eurosonic Noorderslag (ESNS), Primavera Pro, M for Montreal, MIL (Lisbon International Music Network) i BIME Pro. Com a docent, s’especialitza en cultura pop, podcasting i ràdio online (ESCAC, Elisava, UOC, International Music Business School). Va coescriure ‘Putos himnes generacionals’ (Columna, 2015).

 

Cicles que han programat aquest film

Sessions
Dimarts 16 Març 2021 · 19:30  Amb la conversa "La banda sonora invisible”, entre Marta Salicrú i Francina Ribes Divendres 19 Març 2021 · 16:00