Informació i recerca

Serveis:

La Biblioteca de la Filmoteca de Catalunya té vocació de servei públic. Com a biblioteca especialitzada, s’adreça especialment als investigadors i estudiants de cinema, però hi pot accedir qualsevol persona interessada en la cinematografia que disposi del carnet d’usuari.

Els usuaris tenen al seu abast un ampli catàleg de serveis l’objectiu del qual és facilitar-los l’ús de la Biblioteca, donar suport a la seva tasca investigadora i respondre adientment a les seves necessitats.

 
Recerca documental:

Una de les funcions dels bibliotecaris és ajudar als usuaris i orientar-los en l’ús de la Biblioteca. Si no trobes el que necessites, dirigeix-te al taulell d’informació i els bibliotecaris t'ajudaran.

 
Assessorament bibliogràfic en treballs de recerca:

Servei d’assessorament bibliogràfic per a la realització de treballs de recerca de secundària relacionats amb el fet cinematogràfic, la difusió i divulgació de la cultura cinematogràfica i el món del cinema en general.

Més informació: Assessorament en Treballs de Recerca

 
Centre d’Interès Pedagògic:

Ubicat a la Biblioteca del Cinema i desenvolupat en coordinació amb els Serveis Educatius de la Filmoteca, el Centre d'Interès Pedagògic (CIP) presenta una selecció de fons i materials relacionats amb la didàctica del cinema i el llenguatge cinematogràfic adreçats a docents i formadors que tenen com a objectiu comú la divulgació de la cultura cinematogràfica i el llenguatge audiovisual a l’aula. Aquest material està preparat per la consulta o préstec i s’acompanya d’una selecció de recursos digitals en obert als que es podrà accedir des del lloc web de la Filmoteca