Cicle

FilmoXica

FilmoXica

01/01/2022 - 31/12/2022

calendario

Una de les missions de la Filmoteca de Catalunya és acostar el cinema als més petits, fer-los descobrir el plaer de veure cinema de qualitat a la pantalla gran i adonar-se’n de la riquesa de tots els seus detalls. Per aconseguir-ho, cada setmana us oferim dues sessions específicament adreçades als infants i les seves famílies.

Cada tres mesos proposarem un cicle amb cinema de tots els temps, de cultures i països diversos i relacionat amb moments i tradicions del calendari que ajudin el públic infantil a endinsar-se en el cinema i a comprendre’l en el seu vessant més artístic. Hi haurà sessions per a totes les edats, tallers, presentacions i concerts que faran de l’experiència d’anar al cinema quelcom especial.

 

Criatures fantàstiques

Hi ha criatures que són divertides, fascinants o dolces. D’altres, en canvi, fan por i poden ser més aviat imprevisibles. El cinema ens ha permès de conèixer els racons i bestioles de la ficció, i també les que ens envolten i a les quals, sovint, no parem prou atenció. Aquest nou cicle primaveral ve carregat d’ecologia, diversitat, natura salvatge i molta fantasia. Descobrirem documentals, històries clàssiques, peces experimentals i molta animació.

 

Properes sessions

Arriety i el món dels remenuts
Kari-gurashi no Arietti
HIROMASA YONEBAYASHI, 2010.
calendario
Khane-ye doust kodjast?
On és la casa del meu amic?
ABBAS KIAROSTAMI, 1987.
calendario

Sessions anteriors

14/05/22

Jane

Film

08/05/22

Jane

Film

27/06/21

Strike

Film

26/06/21

Strike

Film