Cicle

FilmoXica

01/06/2021 - 31/12/2022

calendario

Una de les missions de la Filmoteca de Catalunya és acostar el cinema als més petits, fer-los descobrir el plaer de veure cinema de qualitat a la pantalla gran i adonar-se’n de la riquesa de tots els seus detalls. Per aconseguir-ho, cada setmana us oferim dues sessions específicament adreçades als infants i les seves famílies.

Després de deu anys a la seu del Raval, la Filmoteca inicia una nova etapa en la qual es fa una atenció especial al públic familiar. Apostem per traduir les tan estimades sessions de programació familiar a cicles trimestrals que acompanyaran grans i petits al llarg de les quatre estacions.

Cada tres mesos proposarem un cicle amb cinema de tots els temps, de cultures i països diversos i relacionat amb moments i tradicions del calendari que ajudin el públic infantil a endinsar-se en el cinema i a comprendre’l en el seu vessant més artístic. Hi haurà sessions per a totes les edats, tallers, presentacions i concerts que faran de l’experiència d’anar al cinema quelcom especial.

Properes sessions

Ernest i Célestine
Ernest et Célestine
BENJAMIN RENNER, STÉPHANE AUBIER, VINCENT PATAR, 2012
calendario
La revolta dels contes
Revolting Rhymes
JAKOB SCHUH, JAN LACHAUER, 2017.
calendario

Sessions anteriors

27/06/21

Strike

Film

26/06/21

Strike

Film