Old Joy

Kelly Reichardt · 2006 · 76'

Ficha técnica

Dirección Kelly Reichardt
Interpretación Daniel London, Will Oldham, Tanya Smith, Robin Rosenberg
Producción EUA
Año 2006
Versión VOSC
Duración 76'
Formato Arxiu Digital

Old Joy va reportar a la cineasta els primers reconeixements internacionals i va ser el primer film estatunidenc a rebre el màxim guardó al Festival de Rotterdam.

La conversa La banda sonora invisible entre Marta Salicrú i Francina Ribes que tindrà lloc el dia 16 de març a les 19.30h tractarà la rellevància sonora en les pel·lícules de Kelly Reichardt.

Francina Ribes és doctora en Mitjans, Comunicació i Cultura per la UAB i màster en Estudis de Cinema i Audiovisual Contemporanis per la Universitat Pompeu Fabra. És coeditora del fanzine feminista Bulbasaur i membre del grup de música Doble Pletina.  

Marta Salicrú és la directora de Radio Primavera Sound. Periodista musical de Barcelona amb més de quinze anys d’experiència –onze a Time Out Barcelona, la meitat com a cap de redacció–, és col·laboradora de Rockdelux. Ha participat com a ponent en trobades internacionals de la indústria musical com Eurosonic Noorderslag (ESNS), Primavera Pro, M for Montreal, MIL (Lisbon International Music Network) i BIME Pro. Com a docent, s’especialitza en cultura pop, podcasting i ràdio online (ESCAC, Elisava, UOC, International Music Business School). Va coescriure ‘Putos himnes generacionals’ (Columna, 2015).

 

Ciclos que han programado este film

Sesiones
Martes 16 Marzo 2021 · 19:30  Amb la conversa "La banda sonora invisible”, entre Marta Salicrú i Francina Ribes Viernes 19 Marzo 2021 · 16:00