Le bonheur

La felicidad

Agnès Varda · 1965 · 80'

Le bonheur

Datasheet

Direction Agnès Varda
Interpretation Jean-Claude Drouot, Marie-France Boyer, Claire Drouot, Olivier Drouot, Sandrine Drouot, Marc Eyraud, Sylvia Saurel, Paul Vecchiali.
Production França
Year 1965
Version VOSE (Versió original amb subtítols en castellà)
Duration 80'
Format DCP

“Aquesta pel·lícula és una excursió campestre en què l’amor i els berenars ocupen un gran lloc. Però els nens també, ja que es tracta d’una família en què la felicitat no pot ser imaginada sense nens. Voldria fer la crònica feliç d’un cert ambient artesà que viu als voltants de París i fer-la d’una manera afectuosa.

Conec persones que no són envejoses ni reivindicatives. Finalment, l’amor físic, que ocupa un lloc tan important a la vida, és tractat no amb descripcions sinó com a element d’equilibri, en especial al final del film.

Tots els personatges són oberts i la imatge és acolorida per l’estiu. M’agradaria que fes pensar i suscités l’emoció que sento davant les fotografies d’aficionats i, en un altre aspecte, davant la pintura impressionista” (Agnès Varda).

El cicle Melodrames creuats reuneix un seguit de films clàssics i moderns agrupats per arguments o motius comuns que dialoguen entre ells i que ens permeten apreciar els canvis i l’evolució que han experimentat al compàs de les transformacions socials i cinematogràfiques.

El film dialoga amb The Bigamist i There’s Always Tomorrow.

Programmes that have programed this Film

Sessions
Friday 20 August 2021 · 20:00   Friday 27 August 2021 · 17:00