Le bonheur

La felicidad

Agnès Varda · 1965 · 80'

Le bonheur

Fitxa tècnica

Direcció Agnès Varda
Interpretació Jean-Claude Drouot, Marie-France Boyer, Claire Drouot, Olivier Drouot, Sandrine Drouot, Marc Eyraud, Sylvia Saurel, Paul Vecchiali.
Producció França
Any 1965
Versió VOSE (Versió original amb subtítols en castellà)
Durada 80'
Format DCP

“Aquesta pel·lícula és una excursió campestre en què l’amor i els berenars ocupen un gran lloc. Però els nens també, ja que es tracta d’una família en què la felicitat no pot ser imaginada sense nens. Voldria fer la crònica feliç d’un cert ambient artesà que viu als voltants de París i fer-la d’una manera afectuosa.

Conec persones que no són envejoses ni reivindicatives. Finalment, l’amor físic, que ocupa un lloc tan important a la vida, és tractat no amb descripcions sinó com a element d’equilibri, en especial al final del film.

Tots els personatges són oberts i la imatge és acolorida per l’estiu. M’agradaria que fes pensar i suscités l’emoció que sento davant les fotografies d’aficionats i, en un altre aspecte, davant la pintura impressionista” (Agnès Varda).

El cicle Melodrames creuats reuneix un seguit de films clàssics i moderns agrupats per arguments o motius comuns que dialoguen entre ells i que ens permeten apreciar els canvis i l’evolució que han experimentat al compàs de les transformacions socials i cinematogràfiques.

El film dialoga amb The Bigamist i There’s Always Tomorrow.

Cicles que han programat aquest film

Sessions
Divendres 20 Agost 2021 · 20:00   Divendres 27 Agost 2021 · 17:00