Le bonheur

La felicidad

Agnès Varda · 1965 · 80'

Le bonheur

Ficha técnica

Dirección Agnès Varda
Interpretación Jean-Claude Drouot, Marie-France Boyer, Claire Drouot, Olivier Drouot, Sandrine Drouot, Marc Eyraud, Sylvia Saurel, Paul Vecchiali.
Producción França
Año 1965
Versión VOSE (Versió original amb subtítols en castellà)
Duración 80'
Formato DCP

“Aquesta pel·lícula és una excursió campestre en què l’amor i els berenars ocupen un gran lloc. Però els nens també, ja que es tracta d’una família en què la felicitat no pot ser imaginada sense nens. Voldria fer la crònica feliç d’un cert ambient artesà que viu als voltants de París i fer-la d’una manera afectuosa.

Conec persones que no són envejoses ni reivindicatives. Finalment, l’amor físic, que ocupa un lloc tan important a la vida, és tractat no amb descripcions sinó com a element d’equilibri, en especial al final del film.

Tots els personatges són oberts i la imatge és acolorida per l’estiu. M’agradaria que fes pensar i suscités l’emoció que sento davant les fotografies d’aficionats i, en un altre aspecte, davant la pintura impressionista” (Agnès Varda).

El cicle Melodrames creuats reuneix un seguit de films clàssics i moderns agrupats per arguments o motius comuns que dialoguen entre ells i que ens permeten apreciar els canvis i l’evolució que han experimentat al compàs de les transformacions socials i cinematogràfiques.

El film dialoga amb The Bigamist i There’s Always Tomorrow.

Ciclos que han programado este film

Sesiones
Viernes 20 Agosto 2021 · 20:00   Viernes 27 Agosto 2021 · 17:00