Ciclo

A tota màquina!

A tota màquina!
A tota màquina!
A tota màquina!

09/04/2015 - 30/08/2015

calendario

El tren permet el viatge col·lectiu, porta al viatger-espectador sense que aquest hagi de fer res més que “embarcar-se” després de passar per la taquilla. El trajecte té començament i final i, sovint, durant el recorregut, aprenem i vivim experiències.

Els trens acullen policies i assassins, es desplacen en el temps i per l’espai, permeten trobades fugisseres i amors eterns, transporten somnis i decepcions, cusen el territori i al mateix temps hi fan una cicatriu-barrera.

Durant uns mesos, cada setmana, la Filmoteca us convida a viure A tota màquina! a partir d’una selecció de títols en els quals el ferrocarril és protagonista. 

En el marc d’aquest cicle, el Museu del Ferrocarril de Catalunya i la Filmoteca de Catalunya hem signat un acord de col·laboració que inclou una sèrie d’avantatges:

- els abonats nominals de la Filmoteca tindran 2×1 en entrades al Museu. Cal presentar el Carnet d'abonats de la Filmoteca per comprar l'entrada al Museu

- el públic de la Filmoteca que assisteixi a qualsevol de les pel·lícules del cicle tindrà entrada reduïda al Museu (4,50€). Cal presentar l'entrada de la pel·lícula per comprar l'entrada al Museu

- els Amics i Voluntaris del Museu tindran preu reduït a les sessions del cicle (3€), Cal presentar el carnet)

Museu del Ferrocarril de Catalunya (Plaça Eduard Maristany, s/n) - Vilanova i la Geltrú)

 

Amb la col·laboració de

Próximas sesiones

Strangers on a Train
Estranys en un tren
ALFRED HITCHCOCK, 1951.
calendario
Strangers on a Train
Estranys en un tren
ALFRED HITCHCOCK, 1951.
calendario

Sesiones anteriores

07/12/19

Europa

Film

03/12/19

Europa

Film

19/07/15

Europa

Film

14/07/15

Europa

Film