Two Lovers

James Gray · 2008 · 110'

Two Lovers

Ficha técnica

Dirección James Gray
Interpretación Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow, Vinessa Shaw, Isabella Rossellini, Elias Koteas, Moni Moshonov, Anne Joyce, Elliot Villar.
Producción EUA-França
Año 2008
Versión VOSC (Versió original amb subtítols en català)
Duración 110'
Formato Blu-ray

Malgrat tot, Gray decideix capgirar el tòpic i va del conte moral (la faula de Rohmer sobre la frontera entre el ser i l’esdevenir) a l’afirmació d’allò tràgic […]. La posada en escena de James Gray prescindeix del so dels violins i efectua un notable exercici de depuració. L’ús d’una fotografia semifosca eclipsa un relat en què les passions sempre estan interioritzades. Gray ens recorda que l’incompliment del desig sempre desemboca en allò tràgic i que la promesa de seguretat familiar no amaga més que l’afirmació d’un joc tens d’aparences entre el que preteníem ser i el que hem acabat sent” (Àngel Quintana).

El cicle Melodrames creuats reuneix un seguit de films clàssics i moderns agrupats per arguments o motius comuns que dialoguen entre ells i que ens permeten apreciar els canvis i l’evolució que han experimentat al compàs de les transformacions socials i cinematogràfiques.

El film dialoga amb Match Point; Sunrise, i The Deep Blue Sea.

Ciclos que han programado este film

Sesiones
Domingo 25 Julio 2021 · 20:00   Miércoles 28 Julio 2021 · 16:30