Aprendre

Taller d'experimentació cinematogràfica: Vivim el barri

Vivim el barri

01/09/2021

La Filmoteca de Catalunya organitza el taller d’experimentació cinematogràfica Vivim el barri, adreçat a joves de 16 a 20 anys del barri del Raval de Barcelona o vinculats a associacions o entitats del barri. El taller es desenvolupa durant una setmana, del 3 al 10 de setembre del 2021, i compta amb la dinamització de la cooperativa La Selva

Els vuit dies del taller els i les joves participants viuen el procés de creació d’un curtmetratge documental, amb la visita i l’acompanyament de tres cineastes: Júlia de Paz, Dami Sainz i Antonio Trullén.

El curs es realitza entre l’Arts Santa Mònica i la Filmoteca de Catalunya i compta amb la participació de diverses entitats, instituts públics i col·lectius del barri.

El grup treballa tots els processos de l’elaboració d’una pel·lícula: guió, localitzacions, rodatge, muntatge, banda sonora, i el resultat de l’activitat són tres curtmetratges que es podran veure a la Filmoteca en una sessió especial dins la celebració dels 10 anys de la Filmoteca al Raval el febrer de 2022 i en el marc del cicle Dies Curts.

Joves participants al taller: 

Jana Andrés, Nuria Asghar, Omar Balde, Gemma Duch, Tassnim El Midouli, Martina Garcia, Noha Miah, Max Monteys, Dipti Niroula, Blau Orduña, Júlia Perpinyà, Jana Saumell, Júlia Sidro, Sergio Suárez i Clobis Vergara.

Serveis Educatius

935 565 195 / 198

filmoteca.serveiseducatius@gencat.cat