#Visibles a la Filmoteca

09/01/2022

La façana de la Filmoteca, com de la Sala Apolo, la de les Cotxeres de Sants o la de la Universitat Pompeu Fabra, són algunes de les localitzacions que acullen a Barcelona la intervenció artística #Visibles.

Aquesta iniciativa d'Arrels Fundació i l’artista de carrer Teo Vázquez retrata amb murals tretze persones que han viscut al carrer i amb les quals tenen vincle des de la Fundació.

Aquesta proposta vol donar visibilitat a les persones sense llar i fer reflexionar la ciutadania des del carrer, l’espai on viuen aquestes persones, des d’un vessant artístic urbà, directe i sense filtres. La localització de cadascun dels retrats de les persones protagonistes de la campanya no és casual: estan ubicats als murs dels edificis on solien dormir i porten associat un codi QR des del qual els vianants poden conèixer una mica més de la seva història.

Tretze històries de vida tan grans com les imatges que les emmarquen per trencar prejudicis i entendre que ningú escull no tenir casa, que cap persona hauria de dormir al carrer.

Tretze històries que representen les de les més de 1.100 persones que viuen actualment al carrer a la ciutat de Barcelona.