Divinations + L'ultimu sognu + Les Épisodes - Printemps 2018

Sarah Vanagt / Lisa Reboulleau / Mathilde Girard · 2019-2020 · 98'

l'ultimu sognu

Fitxa tècnica

Direcció Sarah Vanagt / Lisa Reboulleau / Mathilde Girard
Any 2019-2020
Versió VOSC (Versió original amb subtítols en català)
Durada 98'

Divinations 

Sarah Vanagt, 2019. Bèlgica. VOSC. 35'. DCP. 

Criatures de Brussel·les, Atenes i Sarajevo despleguen i enganxen tires de cinta adhesiva transparent als carrers on viuen. Quan les retiren, la ciutat hi ha deixat una empremta: pols, insectes, vidres, papers de caramel… Observant les restes a través d’una llanterna màgica i practicant el poder infantil de l’endevinació, comencen a narrar possibles històries de futur… ultrarealistes. 

L’ultimu Sognu 

Lisa Reboulleau, 2019. França. VOSC. 33'. Arxiu digital 

A Còrsega, al cor del seu bosc, una dona caça, de nit, en somnis. En els ulls de l’animal assassinat reconeix el rostre de qui morirà aviat. Aquest regal ancestral ve de lluny i té arrels més profundes que l’illa. Però ja ningú no li fa cas. És una dona salvatge. Una mazzera. Només un pastor sembla escoltar-se-la encara. 

Les Épisodes - Printemps 2018 

Mathilde Girard, 2020. Bulgària-França. VOSC. 30'. DCP. 

“Em trobo amb la Marta, la Charlotte i en Luc la primavera del 2018, a París, mentre les universitats estan ocupades. En una època incandescent, d’accions i discussions. M’hi trobo amb curiositat per aquesta nova generació que pensa tant. A les nostres trobades, cada persona m’explica la seva història des de la intimitat de la seva vida quotidiana i amorosa” (Mathilde Girard).

Cicles que han programat aquest film

Sessions
Divendres 4 Juny 2021 · 16:00  Presentació a càrrec de Blanca Álvarez