Match Point

Woody Allen · 2005 · 122'

Match Point

Fitxa tècnica

Direcció Woody Allen
Interpretació Jonathan Rhys Meyers, Scarlett Johansson, Brian Cox, Emily Mortimer, Matthew Goode, Alexander Armstrong, Paul Kaye.
Producció Gran Bretanya-EUA-Irlanda-Luxemburg-França
Any 2005
Versió VOSC (Versió original amb subtítols en català)
Durada 122'

Sí, Match Point és un thriller, o un melodrama criminal si ho prefereixen, un guisat amb aroma potent de film noir clàssic barrejat amb la comèdia de costums. La (formidable) construcció és cent per cent d’Allen: les trobades casuals al carrer o als museus, els sopars compartits en els restaurants, les el·lipsis, l’entorn familiar…

A Match Point torna a la seva visió més negra de l’espècie humana. Però amb aquella alegria tan natural pel plaer de compartir històries. Un plaer molt gran, gairebé abusiu, és el de seguir minut a minut aquest bonic partit de tenis d’execució simple i senzillament magistral” (Jordi Batlle Caminal).

El cicle Melodrames creuats reuneix un seguit de films clàssics i moderns agrupats per arguments o motius comuns que dialoguen entre ells i que ens permeten apreciar els canvis i l’evolució que han experimentat al compàs de les transformacions socials i cinematogràfiques.

El film dialoga amb Sunrise; Two Lovers, i The Deep Blue Sea.

Cicles que han programat aquest film

Sessions
Divendres 23 Juliol 2021 · 17:00   Dijous 29 Juliol 2021 · 17:00