Som Marimachos

Irene Olmos i l'equip de Mediasport (Tassnim El Midouli Salhi, Júlia Sidro, Gemma Duch, Ariadna Fuentes i Marina Realp) · 2020 · 42'

Som marimachos

Fitxa tècnica

Direcció Irene Olmos i l'equip de Mediasport (Tassnim El Midouli Salhi, Júlia Sidro, Gemma Duch, Ariadna Fuentes i Marina Realp)
Producció Catalunya
Any 2020
Versió VC
Durada 42'
Format Arxiu Digital

Documental participatiu i comunitari que reflexiona i vol visibilitzar la situació actual de l’àmbit esportiu des d’una perspectiva de gènere. El documental pretén qüestionar aquells estereotips i prejudicis de gènere que reprodueixen les actuals desigualtats de gènere en l’esport.

En aquest procés, un grup de noies joves del barri del Raval de Barcelona es converteixen en reporteres comunitàries que ens acompanyen en aquest projecte, participant en un procés de dinamització audiovisual i feminista en què aniran assolint coneixements al voltant de la producció i l’edició documental. Assoliran les eines necessàries per poder expressar amb llenguatge audiovisual totes aquelles desigualtats que es troben en el seu dia a dia al barri.

*Les sessions gratuïtes de la Filmoteca no admeten reserves ni venda en línia. Només es poden retirar aquestes entrades a les nostres taquilles dins del seu horari d’obertura i amb un màxim de dues entrades per persona.

amb la col·laboració de: AECV Mediasport

Cicles que han programat aquest film

Sessions
Divendres 26 Març 2021 · 16:00  Presentació i col·loqui posterior a càrrec de l’equip del film. Col·loqui posterior amb Afra Blanco i María Losada. Sessió gratuïta*