Aprendre

Filmoteca per a les Escoles

El programa Filmoteca per a les Escoles té l’objectiu de fomentar l’interès d’infants i joves cap al cinema, així com formar els espectadors del futur posant en valor el nostre patrimoni cinematogràfic.

Per això, us proposem diverses activitats adreçades a tots els nivells educatius: sessions matinals de cinema i sessions d'iniciació al llenguatge cinematogràfic acompanyades de material didàctic, tallers, visites, itineraris temàtics i recursos per al professorat.

 

Curs 2019-2020

Aquest curs, a més de les sessions habituals en didàctica del cinema- dinamitzades per MODIbandA Bao A QuDrac Màgic i Federació Catalana de Cineclubs- continuem amb tallers vinculats a les exposicions temporals de la Filmoteca i amb les sessions fora de Barcelona: visites al Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca, a Terrassa.

Els centres disposen d’una maleta didàctica en préstec, distribuïda a través de diferents CRPs de Catalunya, i nous recursos per al professorat. També continuem col·laborant amb l’Institut GoetheCliCme, la Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent, Galacticat, l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Memorial Democràtic.

 

*La Filmoteca forma part del Consell d'Innovació Pedagògica de l’Institut d’Educació de Barcelona. El programa Filmoteca per a les escoles forma part del Programa d’Activitats Educatives i col·labora amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

Filmoteca per a les escoles

935 565 195 / 198

filmoteca.escoles@gencat.cat