Premsa

Projecció de la digitalització de 'Boom Boom', de Rosa Vergés, a la plaça de la Filmoteca

Boom Boom

08/06/2023

La projecció gratuïta a la plaça de Salvador Seguí serà divendres 16 de juny a les 22.00 h, amb la presència de la directora, Rosa Vergés, i els protagonistes: Viktor Lazlo, Sergi Mateu, Fernando Guillén Cuervo,Àngels Gonyalons i Pepa López. El film s’ha recuperat gràcies al Pla de digitalització de la Filmoteca, que es visibilitza en la programació en el cicle ‘Història permanent del cinema català’. La sessió també forma part del projecte ‘A Season of Classic Films 2023’ de l’Associació de Cinemateques Europees (ACE), que promou la difusió de pel·lícules restaurades o digitalitzades per arxius fílmics europeus.

La projecció de Boom Boom a la plaça de la Filmoteca serà alhora una festa per donar la benvinguda a l’estiu. La sessió, gratuïta i oberta a tothom, tindrà lloc divendres 16 de juny a les 22.00 h a la façana de la Filmoteca, a la plaça de Salvador Seguí.

Hi assistirà la directora del film, Rosa Vergés, i part de l’equip i el repartiment: Viktor Lazlo, Sergi Mateu, Fernando Guillén Cuervo, Àngels Gonyalons, Pepa López, la productora Rosa Romero o el coguionista Jordi Beltran.

Després de la segona projecció de Boom Boom a la Filmoteca (Sala Laya, dimarts 20 de juny a les 18.00 h), el film estarà disponible per a visionament gratuït durant un mes, del 10 de juliol al 6 d’agost, al canal Vimeo de la Filmoteca.

Boom Boom

 

Amb la col·laboració de:

ACE

Logo ESCAC