Cicle

Premis Gaudí i Premis Goya 2014

Premis Gaudí i Premis Goya 2014
Premis Gaudí i Premis Goya 2014

01/11/2014 - 31/12/2014

calendario

Amb la col·laboració de

  

Programa

Carmina y amén
Després de la sobtada mort del seu marit, Carmina convenç la seva filla María de no comunicar la defunció fins passats dos dies, per així poder cobrar la paga extra que ell tenia pendent.
Family Tour , amb presentació a càrrec de Liliana Torres i Núria Gago
Liliana Torres ens presenta el seu llargmetratge de debut, un "Family Tour" en què participa gran part de la seva família real. També participa a la presentació l'actriu protagonista del film, Núria gago.
Hermosa juventud
La Natalia i en Carlos són dos joves enamorats que lluiten per sobreviure a l'Espanya actual. Els seus recursos limitats els impedeixen satisfer els seus desigs. No tenen grans ambicions, perquè no tenen grans esperances, però tenen una filla que han de mantenir, i és per això que es presten a rodar una pel•lícula pornogràfica amateur.
10.000 km, amb presentació a càrrec de Tono Folguera, Sergi Moreno i David Verdaguer
Els productors Tono Folguera i Sergi Moreno i l'actor David verdaguer, protagonista del film, ens presenten '10.000 km', l'obra de Carlos Marqués-Marcet que va obtenir el Premi al millor film al festival de cinema de Málaga.
Stella Cadente, amb presentació a càrrc de lluís Miñarro
Lluís Miñarro, conegut en la seva faceta de productor, torna a la Filmoteca a presentar el seu debut en el llargmetratge, 'Stella Cadente', una història situada en un període molt convuls de la història d'Espanya,
American Jesus , amb presentació a càrrec d'Aram Garriga i Xavier Prat
Aram Garriga ens presenta el seu film sobre el cristianisme evangèlic als EUA. L'acompanya Xavier Prat, coguionista de la pel·lícula.
The Extraordinary Tale of the Times Table
Una dona que ha patit un greu trastorn mental causat per una infància molt complicada ha de fer front, juntament amb la seva parella, al desafiament més gran de tots: ser mare.
El Rayo
L’odissea de Hassan, un immigrant marroquí que, després de tretze anys a Espanya, ja no troba feina i decideix tornar a casa. Inverteix tots els seus estalvis en un tractor de segona mà per guanyar-se la vida al Marroc, i decideix emportar-se’l conduint-lo fins allí.
La partida
Història d’amor als suburbis de l’Havana entre dos companys de futbol de barri: Reinier, un noi que es prostitueix per mantenir la seva família, i Yosvani, l’ajudant d’un prestamista que aspira a casar-se amb la seva filla.
I Will Be Murdered, amb presentació a càrrec de Justin Webster
Seré asesinado
Un documental que narra la història de l'advocat guatemaltec Rodrigo Rosenberg, que va predir la seva mort a YouTube arran de les amenaces que va rebre per la seva lluita en favor de la justícia al seu país. Ens el presenta el seu director, Justin Webster.
En apatía: Secuelas del odio
Marcos, un noi a qui la vida li resulta indiferent, s’amaga darrere d’una educació agnòstica, una vida d’excessos i un llegat d’odi. Tot canviarà quan un innocent sigui jutjat en comptes d’ell i condemnat per culpa seva; només aleshores Marcos sortirà de la seva apatia.
ärtico
Jota i Simón són dos nois que viuen en la deprimida barriada de Los Alambres, dos “quinquis” que es busquen la vida.
El dia més curt, Sessió 1
Projectem diversos curtmetratges candidats a la 7a edició dels Premis Gaudí junt amb altres realitzats per estudiants de Bande à Part Escola de Cinema.
El dia més curt, Sessió 2
Projectem diversos curtmetratges candidats a la 7a edició dels Premis Gaudñí junt amb altres realitzats per estudiants de l’ESCAC.
Todos están muertos, amb presentació a càrrec de Beatriz Sanchís
Beatriz Sanchís ens presenta el seu llargmetratge sobre rna vella estrella de rock dels vuitanta que viu tancada a casa seva presonera d’una agorafòbia brutal que pateix des de la mort del seu germà.
Els anys salvatges, amb presentació a càrrec de Ventura Durall, Sergi Cameron, Àlex García, Mauro Herce i Diego Pedragosa
Ventura Durall, Sergi Cameron, Àlex García, Mauro Herce i Diego Pedragosa ens presenten aquesta història rodada a les planes d'Etiòpia.
Gabor, amb presentació a càrrec de Sebastián Alfie i Gabor Bene
Sebastián Alfie (director) i Gabor Bene (protagonista) ens presenten aquesta història centrada en la seva relació.
El culo del mundo, amb presentació a càrrec d’Andreu Buenafuente
El còmic i presentador televisiu Andreu Buenafuente ens parla del seu film 'El culo del mundo'
Stella cadente
LLUÍS MIÑARRO, 2013.