Cicle

Secrets de la gastronomia japonesa

Kamome shokudô / Restaurant Kamome (N.Ogigami, 2006) ©Kamome Company / Photo: Yoko Takahashi
Ten no shizuku: Tatsumi Yoshiko Inochi no sûpu (A. Kawamura, 2012) ©2012TENNOSHIZUKU FILM PARTNERS.

02/12/2016 - 31/12/2016

calendario

Dues de les manifestacions més conegudes d’aquesta civilització són el cinema i la cuina, dues arts que ens revelen el tarannà exigent i singular dels nipons i mitjançant les quals han assolit el punt àlgid del refinament i la sofisticació. La gastronomia i el setè art es fusionen en aquest cicle, que aglutina les produccions japoneses més suculentes del gènere d’aquest segle. 

Amb la col·laboració de

Japan Foundation     Comer Japonés

Properes sessions

An
Una pastelería en Tokio
NAOMI KAWASE, 2015.
calendario
An
Una pastelería en Tokio
NAOMI KAWASE, 2015.
calendario