Cicle

Setmana del cineclubisme català 2021

Setmana de cineclubisme

01/10/2021 - 07/10/2021

calendario

La Setmana del Cineclubisme Català és un dels principals esdeveniments del moviment cineclubista dels territoris de parla catalana. Com cada any, en aquesta edició es lliuraran els tres premis José María Nunes de la Federació Catalana de Cineclubs (FCC): pel·lícula catalana de l’any, persona o entitat vinculada al cineclubisme i fet cineclubista de l’any.

A banda, cada dia es projectarà una pel·lícula diferent: la guanyadora del Premi Don Quijote a L’Alternativa del 2019, un títol del catàleg de la FilmoXarxa, un clàssic del segle XXI escollit per un cineclub, una obra seleccionada per la guanyadora del premi a la persona vinculada al cineclubisme, un film provinent del cineclubisme internacional i, com a obertura de tot plegat, el film català de l’any, escollit directament pels cineclubs.

Cada una de les sis sessions la presentaran persones vinculades a l’FCC, a les pel·lícules i a la Filmoteca de Catalunya. Tindrem el director de Josep, Aurel, a la inauguració de la setmana presentant la seva pel·lícula i debatent amb el públic. Per tots aquests motius, l’esdeveniment promet tardes molt especials juntament amb el públic organitzat.

Amb la col·laboració de:

 

FCC

Programa

Columbus
KOGONADA, 2017.
Josep
AUREL, 2020.
Kairo
Pulse
KIYOSHI KUROSAWA, 2001.
Big Bang
WILSON BURBANO, 2020.
A Febre
MAYA WERNECK DA-RIN, 2019.
Guest
JOSÉ LUIS GUERIN, 2010.