Cicle

Setmana del Cineclubisme Català 2022

Elephant

04/10/2022 - 13/10/2022

calendario

La Setmana del Cineclubisme és un dels principals esdeveniments del moviment cineclubista dels territoris de parla catalana. Al llarg de sis dies, podrem veure diferents títols escollits per persones i entitats directament lligades al moviment cineclubista.

Entre les pel·lícules programades trobem la guanyadora del Premi Quijote a L’Alternativa del 2021; un títol del catàleg de la FilmoXarxa; un clàssic del segle XXI escollit per un cineclub, - enguany el Cineclub Diòptria de Figueres-; el film triat per Drac Màgic -guanyadora del premi a la persona o entitat vinculada al cineclubisme-; un film provinent d’un país membre de la Federació Internacional de Cineclubs amb la Federació Portuguesa de Cineclubs com a convidada; i, obrint la Setmana, el film català de l’any, escollit directament pels cineclubs.

Cada una de les sis sessions comptarà amb la presentació de persones vinculades a la Federació Catalana de Cineclubs (FCC), les pel·lícules i la Filmoteca de Catalunya. Una vegada més, la Setmana del Cineclubisme promet tardes molt especials amb el públic organitzat com a gran protagonista.

 

Federació Catalana de Cineclubs

Programa

Lo que dirán
NILA NÚÑEZ, 2017.
Sis dies corrents
NEUS BALLÚS, 2021.
Visión nocturna
CAROLINA MOSCOSO, 2019.
Retour à Reims (Fragments)
Retorn a Reims
JEAN-GABRIEL PÉRIOT, 2021.
Sycorax | Surdina
LOIS PATIÑO i MATIAS PIÑEIRO, 2021; RODRIGO AREIAS, 2019.
Elephant
GUS VAN SANT, 2003.