Cicle

Wallay! Festival de cinema africà de Barcelona

Kasala
Nora

11/04/2019 - 17/04/2019

calendario

Farcit de comèdia, surrealisme i tragèdia, el Festival de cinema africà de Barcelona, arriba a la seva segona edició perdent-se en jungles tropicals i urbanes, ballant a ritme experimental, tastant l’elegància d’una obra mestra repigmentada; aterra al Raval per ensopegar amb l’humor nigerià, navegar en l’absurd de la guerra i explorar, gaudir, estremir-se.  

D’Angola a Senegal, de Nigèria a Sudàfrica, passant per Zimbàbue i els Grans Llacs, Wallay! obre una finestra d’Àfrica a Barcelona, amb un ingredient imprescindible: les veus dels directors convidats.    

Amb la col·laboració de

  

Programa

The Mercy of the Jungle
Guanyadora del premi a la millor pel·lícula en la darrera edició del FESPACO (2019).
Kasala!
Un noi d’un suburbi de Lagos pren el cotxe al seu oncle per anar de festa amb els amics.
Hyènes
Hienas
DJIBRIL DIOP MAMBÉTY, 1992.
Vaya
Dos nois i una noia agafen el tren que va de Durban a Johannesburg. Cap d’ells no es coneix i tots tenen motius personals per fer aquest viatge, en el qual experimentaran què significa dormir als carrers de la capital de Sud-àfrica.
O Herói
El héroe
Un soldat reclutat en contra de la seva voluntat als quinze anys ha d’abandonar l’exèrcit a causa d’una mina antipersones que li ha amputat una cama després de vint anys de lluita. Sol i desemparat deambula pels carrers de Luanda a la recerca de feina i de la seva família, de la qual no té notícies.