Indestructibles | TERRA GOLLUT 2022

José Bautista, Alfons Rodríguez, Xavier Aldekoa, Rashid Abubakar i Marc Serena · 2022 · 76'

Programa: Sessions especials.

Indestructibles

Fitxa tècnica

Direcció José Bautista, Alfons Rodríguez, Xavier Aldekoa, Rashid Abubakar i Marc Serena
Producció Espanya-Catalunya
Any 2022
Versió VOSC (Versió original amb subtítols en català)
Durada 76'

Indestructibles és una mirada a la generació del futur d'Àfrica. En aquesta regió del planeta, on neixen més nadons del món, milers d'infants es veuen exposats cada any a situacions difícils i traumàtiques.

La guerra, el terrorisme, la pobresa o els efectes del canvi climàtic són alguns dels principals problemes que afecten milions d'infants africans. Àfrica és també el continent del canvi. Els avenços en educació, el creixement econòmic, la irrupció de la tecnologia o la lluita dels moviments feministes africans estan transformant la realitat del continent.

Aquest documental, rodat en deu països africans, reflecteix la història d'onze nens i nenes que gràcies a la seva capacitat de superació i fortalesa, esdevenen protagonistes actius de les seves vides.

La sessió inclou la projecció de:

Curtmetratges de Marc Serena
MARC SERENA, 2021. Catalunya. VOSC. 15'  
L'escriptor, cineasta i periodista especialitzat en el continent africà, Marc Serena (El escritor de un país sin librerias, Tchindas) indaga, mitjançant cinc curtmetratges d'animació documental, en diversos aspectes culturals i socials de la República de Ghana. Es projecten: La història del chihaa i l'oraa; El poder de les plantes i els arbres; Com fer un xilòfon; L'arribada de l'anacard i Un mill deliciós.

Cicles que han programat aquest film

Sessions
Dimarts 13 Setembre 2022 · 18:00  Presentació a càrrec de José Bautista, Xavier Aldekoa, Rashid Abubakar i Marc Serena.