Vivim el barri 2024 | Sessió de curtmetratges

Programa: Sessions especials.

Vivim el barri

El taller, que es desenvolupa durant una setmana, del 8 al 15 de juliol, està impulsat pels serveis educatius de la Filmoteca en el marc de #RavalEstiuEducatiu i està dinamitzat per la cooperativa La Selva.

El curs es duu a terme entre el Santa Mònica i la Filmoteca de Catalunya i compta amb la participació d’entitats, instituts públics i col·lectius del barri del Raval de Barcelona: la Fundació Tot Raval, Arrels Fundació, el CAP Raval Nord, La Perla29, Raval Rebel i el restaurant La Monroe, entre d’altres.

Els vuit dies del taller, els i les joves participants viuen el procés de creació d’un curtmetratge documental, en què reflecteixen les seves visions del barri. Treballen tots els processos de l’elaboració d’una pel·lícula: guió, localitzacions, rodatge, muntatge i creació de la banda sonora, amb l’acompanyament de diverses cineastes.

També reben la visita de diversos cineastes i col·lectius artístics i, un cop finalitzats els rodatges, el grup també s’endinsa en la tasca de composició de la banda sonora amb l’acompanyament d’un músic professional.

El resultat de l’activitat són tres curtmetratges que es podran veure a la Filmoteca en una sessió especial i oberta a tothom.

Amb la col·laboració de:

Tot Raval

Cicles que han programat aquest film

Sessions
Dijous 18 Juliol 2024 · 17:00  Amb l’acompanyament del grup de joves i cineastes del taller.