Jacinto Esteva

20/10/2017

Arquitecte, pintor, escriptor i caçador, Jacinto Esteva va ser molt més que el centre cinematogràfic de l'Escola de Barcelona.

Director, juntament amb Joaquim Jordà, de la que es considera pel·lícula-manifest del moviment, "Dante no es únicamente severo", Jacinto Esteva és el protagonista d'aquest pack de 4 DVD i un llibret de 72 pàgines, editat amb la col·laboració de Cameo i que, sota la iniciativa de la seva filla Daria, recupera la filmografia del cineasta i descobreix un personatge més sensorial que racional, un pou d'energia difícil de canalitzar.

El pack inclou la filmografia complerta de Jacinto Esteva (llargmetratges, documentals, spots publicitaris) parcialment restaurada pel Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca, així com entrevistes a amics i col·laboradors del cineasta, metratge inèdit i una conferència de Juan Goutisolo i Lluís Parés.

Editorial Cameo
Any 2017
Lloc de publicació Barcelona
Format Digibook (4 DVD + Llibre)
ISBN/DL 8436564163271
Extres Documentals, espots publicitaris rodats per Jacinto Esteva, entrevistes a amics i col·laboradors, metratge inèdit, enterrament de Carmen Amaya, conferència de Juan Goytisolo i Luis Parés