Cicle

Sean Price Williams | Americana Film Fest

Sean Price Williams

07/03/2024 - 26/03/2024

calendario

Sean Price Williams és el director de fotografia de moltes de les millors pel·lícules independents de la passada dècada segons The New Yorker. El seu estil es caracteritza molt sovint per una textura en 16mm i una particular atenció a la llum i a la fluïdesa de la càmera (habitualment en mà).

Williams ha captat l’essència del color a més de seixanta pel·lícules, uns cinquanta curts i set sèries des del 1999, i ha esdevingut així una de les figures clau del cinema independent contemporani.

Ha treballat amb directors com Abel Ferrara, els germans Safdie, Alex Ross Perry o Nathan Silver. Després d’aquesta brillant trajectòria, Sean Price Williams va presentar la seva aclamada òpera prima com a realitzador a la darrera Quinzena de realitzadors de Cannes.

The Sweet East també va guanyar el premi del jurat i el de pel·lícula revelació a la passada edició del Festival de Deauville. Es tracta d’una road movie sobre les contradiccions polítiques de la societat nord-americana i la fragilitat que aquestes provoquen en el teixit social.

Americana Film Fest

Programa

The Sweet East
SEAN PRICE WILLIAMS, 2023.
Good Time
BEN SAFDIE, JOSHUA SAFDIE, 2017.
Her Smell
ALEX ROSS PERRY, 2018.
Thirst Street
NATHAN SILVER, 2017.
Entre les vagues
Entre las olas
ANAÏS VOLPÉ, 2021.