El milagro de P. Tinto

Javier Fesser · 1998 · 106

Programa: Sessions especials.

El milagro de P. Tinto

Fitxa tècnica

Direcció Javier Fesser
Interpretació Luis Ciges, Silvia Casanova, Carlos Soto, Goizalde Núñez, Pablo Pinedo, Javier Aller, Emilio Gavira, Janfri Topera.
Producció Espanya
Any 1998
Versió VE
Durada 106
Format 35mm

P. Tinto manté des de la seva infància una única il·lusió a la vida: ser pare de família nombrosa. Però, ja casat, els fills no arriben. Fins que, cinquanta anys després, un esdeveniment canvia la seva vida.

És una comèdia d’humor estrany, concebuda quan el director va ser pare per primera vegada. La interpretació de Luis Ciges fent de Luis Ciges va ser clau perquè aquest film esdevingués de culte.

La sessió es completa amb la projecció de:

Aquel ritmillo

JAVIER FESSER, 1995. Int.: Luis Ciges, Victoriano Romera, Alberto Fesser, Jaime Barella, Pablo Pinedo. Espanya. VE. 15'. 35mm.  

Amb el seu debut Javier Fesser va construir un dels millors curtmetratges del cinema espanyol. Una carta de presentació amb la qual guanyaria el Goya i que avançava el seu estil característic, ple d’humor surrealista i fortament influenciat pels tebeos i els dibuixos animats. El film donava el protagonisme absolut a Luis Ciges, secundari emblemàtic de la comèdia espanyola. L’actor també encapçalaria el repartiment d’El milagro de P. Tinto, el primer llargmetratge del cineasta.

Cicles que han programat aquest film

Sessions
Divendres 3 Desembre 2021 · 20:00